Головне

"Карпати" хочуть аудиту діяльності Прем`єр-Ліги

11.03.2014 09:06 366 0

Почесний президент львівських "Карпат" Петро Димінський хотів би отримати данні аудиту діяльності Прем`єр-Ліги, яку очолює народний депутат України Віталій Данілов.

Про це він сказав в коментарі "ПроКарпати".

""Карпати", а саме в першу чергу "Завжди Вірні" мають право подивитися куди діваються гроші. Якщо ПЛ не хоче дати відповідь і боїться проведення справедливого аудиту, то це значить комусь потрібно.

Ми хочемо подивитися чи є на сьогоднішній день доцільне використання коштів. Якщо люди бояться аудиту, то це означає, що наш футбол у тіні. Досить нам вже тіньової економіки. Треба у футболі навести порядок.

Точка кипіння підходить вже до того, що може бути новий майдан - чисто футбольний. Так само, як і у державі прийшов час очищення. Подивіться, зникають клуби... Чому це стається? Тому, що в нас є величезний розрив між клубами. Футбол непрозорий. Для футболу не створені інвестиційні умови. Футбол став дорогою і популярною іграшкою. Прикладом цього є проблеми "Металіста". Якщо Маркевич вже пішов з "Металіста", то це означає, що такі люди, як Курченко випадкові", - цитує Димінського fckarpaty.com.ua.

Коментарі ()